Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακος Κερατσινίου vs Καματερό βίντεο αναρτήθηκε

Θα βρείτε το βίντεο του αγώνα στην αντίστοιχη θέση με τα βίντεο. Λόγω ατυχήματος της κάμερας, λίγα λεπτά πριν από το τέλος, έχει χαθεί ένα μικρό μέρος από μερικά λεπτά πριν το τέλος. Έχει αφαιρεθεί λόγω ότι έδειχνε ουρανό.

Κατά τα άλλα είναι μια χαρά και μπορείται να δείτε και τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Καλή διασκέδαση

Ολυμπιακός Κερατσινίου vs Καματερό

Ένα συναρπαστικό αγώνα Handball παρακολουθήσαμε την Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010.
Αγώνας με σαφή υπεροχή της ομάδας μας σε όλες τις φάσεις. Γρήγορα βρήκαν το ρυθμό τους εάν και στην αρχή μας λαχτάρησαν. Επίσης κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους ίντερ τους οι οποίοι δεν κατάφεραν και πολλές επιτυχημένες βολές στην εστία μας.
Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού παρόλο ότι η διαιτησία παρολίγο να κάνει τα ίδια λάθη όπως με το Κορυδαλλό.

Θα απολαύσετε και τον αγώνα και από μαγνητοσκόπηση, στην αντίστοιχη στήλη με τα βίντεο, μετά από την επεξεργασία του, που βρίσκεται εν εξελίξη

Με αυτό τον αγώνα κλείνει η σαιζόν 2009 - 2010 και αναμένουμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ελπίζουμε όλοι και ευχόμαστε, με την σημερινή προπονητική κατάσταση και εμπειρία που αποκτούν τα παιδιά, να "χτυπήσουν" το επόμενο πρωτάθλημα 2010 - 2011. Αξίζει στα παιδιά αυτά να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, παρόλο τους άτυχους αγώνες που έχασαν. Με την εμπειρία και την πειθαρχεία μέσα στο γήπεδο και τις προπονητικές οδηγίες, πιστεύουμε ότι θα κατακτήσουν την πρωτιά του χρόνου με το σπαθί τους και καθιερώνοντας τον Ολυμπιακό Κερατσινίου σαν ένα σοβαρό αντίπαλο που όλες οι ομάδες θα υπολογίζουν σοβαρά, εάν όχι και να νοιώθουν την ήττα σίγουρη.

Ίσως δούμε και κάποιο τουρνουά στη διάρκεια του καλοκαιριού, για να παραμείνει σε ετοιμότητα η ομάδα.