Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Αγώνας Handball την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ/ΕΣ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ HANDBALL ΤΟΥ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ"
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/03/2010 ΣΤΙΣ
16:00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17:15 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Τ...ΟΥ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙ...ΝΙΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ¨Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ".

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Αγώνας παίδες ΔΙΚΕΑ vs παίδες Ολυμπιακού Κερατσινίου

Ένα φοβερό αγώνα παρακολουθήσαμε με τους παίδες. Έναν αγώνα που φάνηκε σχεδόν από την αρχή ότι τα παιδιά αυτά το ήθελαν πολύ. Η διαφορά του ενός πόντου στο πρώτο ημίχρονο δε, υπέρ του συλλόγου του Κερατσινίου, δεν πτόησε τους παίχτες, οι οποίοι μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, γρήγορα έδειξαν το αποτέλεσμα των προπονήσεων τους και την αποφασιστικότητα  τους να τους κρατήσουν μακριά από την εστία τους. Τα παιδιά αυτά κατάφεραν να εξουδετερώσουν και το μεγάλο τους αντίπαλο το Νο 13 της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος ήταν και ο κύριος επιθετικός της Ομάδας του ΔΙΚΕΑ. Τα συστήματα της ομάδας μας ήταν καταπέλτης στην άμυνα του ΔΙΚΕΑ, τα οποία δεν μπορούσαν να σταματήσουν, όποτε και όταν τα εκτελούσαν τα παιδιά μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά, τα οποία μέσα από την ανελειπή προπόνηση τους και τις καθοδηγίες του προπονητή τους, έδωσαν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα και δικαίως επικράτησαν μέσα στο γήπεδο του ΔΙΚΕΑ.

Πάντα τέτοια να έχουμε με τα παιδιά αυτά

Αποτέλεσμα Αγώνα ΔΙΚΕΑΣ vs Olympiakos Keratsiniou

Ένα όμορφο αγώνα παρακολουθήσαμε εχθές, από τα μίνι και τους παίδες. Τα μίνι εντυπωσίασαν, έστω και εαν χάσανε τον αγώνα. Η προσπάθεια τους ήταν εντυπωσιακή και δείχνουν το πόσο καλά θα είναι προετοιμασμένα για τους επόμενους αγώνες που θα δώσουν. Εξάλου αυτά τα παιδιά είναι και τα μελλοντικά αστέρια στην οικογένεια του Handball. Τα παιδιά αυτά είναι προς μίμηση για μικρούς και μεγάλους, όταν μέσα στο αγωνιστικό χώρο επικρατούσε μια φοβερή πειθαρχεία και ηρεμία των μικρών αυτών παιχτών, με οποιαδήποτε "αναταραχή" επικρατούσε στις κερκίδες. Παράδειγμα προς μίμηση απ'όλους εμάς που καμιά φορά "παρεκτρεπόμαστε" από την αγωνία του αγώνα υπέρ των παιδιών μας.

Το τελικό αποτέλεσμα 15 - 10 υπέρ των μίνι του ΔΙΚΕΑ ( εκτός έδρας)

Θα μπορείται να δείτε και το σχετικό βίντεο του αγώνα, από την αντίστοιχη στήλη των βίντεο για τα παιδιά αυτά.